Retourneren

Indien de klant, om welke reden dan ook, de producten niet wenst af te nemen, kan de klant een beroep doen op het herroepingsrecht en heeft hij het recht de producten binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de levering van het product aan Appleberry te retourneren. De klant dient alle door Appleberry gestelde retourvoorwaarden en instructies op te volgen.

De klant dient onze klantendienst hiervan op de hoogte te stellen per e-mail.

Als onze klantenservice uw verzoek goedkeurt, ontvangt u per e-mail instructies voor het retourneren van de producten. Retourneer de producten, maar zorg ervoor dat de producten op de juiste manier zijn verpakt. U bent niet verplicht de originele verpakking te gebruiken.

We zullen in ieder geval alleen retouraanvragen goedkeuren als het product niet is gebruikt, of als de klant op geen enkele manier heeft geprobeerd het product te repareren of te veranderen.

Bovendien komen de verzendkosten van de geretourneerde goederen volledig voor rekening van de klant. Appleberry vergoedt in geen geval de verzendkosten van geretourneerde artikelen. Als de retourinstructies nauwkeurig zijn gevolgd, zal Appleberry de klant het geretourneerde product(en) binnen 14 dagen na ontvangst terugbetalen, maar de verzendkosten worden niet terugbetaald.

Vermeld bij retourorders buiten de EU altijd retour buiten het pakket en markeer het retourvakje op uw douaneaangifteformulier. Dit om invoerrechten voor Appleberry  op de geretourneerde producten te vermijden. Pakketten retourneren of ruilen zonder retourmelding en met douanekosten, worden niet geaccepteerd en niet betaald door Appleberry. Alle douanekosten zijn voor eigen rekening.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.